Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Téglalakás, Budapest, XII. kerület, Orbánhegy
#200801521
145 millió Ft
Alapterület 107 m2
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet 1. emelet

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • CSOK igényelhető
  • Jó közlekedéssel
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Részpanoráma
  • Fűtés: Cirkó
  • Bútorozottság: Bútorozatlan
  • Szintek száma: 3
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Orbánhegyen dupla nagy erkélyes, 4 szobás, 2 garázsos tégla lakás eladó!

Orbánhegyen szép kilátású, dupla erkélyes, dupla garázsos 4 szobás tégla lakás eladó! 
 

Ingatlanról röviden: 
-2 garázs 

-alapterület: 98 négyzetméter, (az erkély felével 107 nm)
-2 erkély: összesen 18 négyzetméter
-4 szoba 
-szép kilátás 
-jó állapot 
 
 
INGATLAN HELYSZÍNE: 

Buda XII. kerületének egyik legkedveltebb részén, Orbánhegyen, a Britannica iskolától, illetve a Tesco Expressztől nem messze található az ingatlan. A Széll Kálmán tér 10-15 perc alatt elérhető, ahonnan mind Buda külső részei, mind pedig a pesti belváros könnyedén elérhető, akár éjszaka is. Valamint közel a Hegyvidék központhoz, kiváló közlekedéssel, 102, 112, 110-es busz megálló közel a házhoz. A közelben található több élelmiszerbolt, éttermek, pubok, mozi, iskola, óvoda, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, valamint az Mom park és a Hegyvidék bevásárlóközpont, melyek mind kényelmesebbé teszik a mindennapi életet, továbbá a szórakozási lehetőségek is adottak. Közelben feltöltődést nyújtó erdei kirándulási lehetőségek, uszoda és számos sport komplexum található. 

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI: 

Az 1993-ban épített ház az Orbánhegy egyik zöld utcájában helyezkedik el. Jó állapotnak örvend. Belépve a kapun a ház felvezető részénél helyezkednek el a garázsok, amelyek minden lakáshoz tartoznak, ehhez a lakáshoz ráadásul 2 is! Közösségi kert a tárasház másik oldalán található. Társasház lakóközössége tisztaság és rendszerető emberekből áll, ez látszik is a házba lépve. A társasház anyagi helyzete rendezett, így a felújítások és karbantartások lehetősége bármikor adott. 
 

INGATLAN JELLEMZŐI: 

A lakás keleti és nyugati tájolású, azaz körbe van napozva és ennek köszönhetően egész nap élvezhetjük a nap fényét, amelyet a sok ablak is elősegít. A nyugati és a keleti oldalon is van 1-1  
9 négyzetméteres erkély. A lakás felosztása a következő: Belépve a bejárati ajtón az előszobába érkezünk, ahonnan nyílik az összes szoba és konyha. Balra és jobbra egymással szembe található a 2-2 szoba, ahonnan van lehetőségünk kimenni az erkélyekre. Tovább haladva az előszobán jobbra található a konyha, amiben külön ajtós spájz található. Szembe a bejárattal van egy külön wc. Majd balra található a fürdő, amelyben szintén található még egy wc. Az ingatlanban év elején kiköltözést követően megtörtét az egész lakásban a festés mázolás, valamint a szobákban új padló lett lehelyezve. Ezáltal a szobák fel vannak újítva, szépek. A konyha és a fürdő nem lett felújítva, de alapvetően a lakás úgy ahogy most van költözhető állapotú, nem szorul kötelező felújításra. 

 

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: 

A fűtés gáz cirkóval működik. A szobák parkettával, a vizes helyiségek pedig járólappal lettek burkolva. Minden fogyasztás egyedi mérős, tehát annyit fizet, amennyit valójában fogyaszt. 
Közös költség: 28.500 forint, amelyben benne van a csatornadíj, a kerti csap, kertész és a felújítási alap. 

 

PARKOLÁS:
 2 garázs megvásárolandó, amelyeknek az ára 2x 7.5 millió forint. 
Ezen kívül az utcán lakcím kiváltása után a parkolás ingyenes. 

Kapcsolat

Legiardi Renátó

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter